Ziua rugăciunii femeii la Criuleni!

DSCF1831 (Копировать)
Ziua de 8 martie în comunitatea Criuleni a fost o zi deosebită  nu pentru că e sărbătoare ci pentru ceea că s-au înălţat la cer rugăciuni fierbinţi ale mamelor, soţiilor, surorilor. Anume pentru ele Departamentul femeii a organizat petrecerea acestui Sabat începînd de la ora rugăciunii. Serviciul cîntării a fost pe o tematică mai deosebită ca de obicei şi anume, slava şi lauda lui Dumnezeu pentru genul feminin a fost creat atît de gingaş şi plăpînd. La sfîrşitul Şcolii de Sabat, conducătorul departamentului, Lidia Cebotari, a verificat cunoştinţele elevilor printr-o victorină, cu întrebări despre femeile din Biblie. Sala a participat activ şi cunoştinţele s-au adeverit! Programul a urmat cu predica ,sceneta, poeziile dulci a copiilor adresate mămicilor lor, a părticiăat şi  tineretul cu cîntări şi poezii. Fraţii şi surorile au fost emotionaţi pînă la lacrimi de adresările şi cuvintele dedicate mamelor care ne-au crescut! Cu un gest de mulţumire şi respect, fraţii au felicitat pe fiecare soră cu cîte o floare a primăverii. S-au rugat împreună cu noi şi şi-au exprimat recunoştinţa faţă de Dumnezeu pentru acest dar minunat.

Au fost felicitate 2 surori cu ocazia zilelor de naştere, şi a avut loc şi consacrarea  a 4 tineri  în Agenţia Mondială a Tineretului pentru slujire, peste care s-a rostit o rugăciune specială.  Au fost înmînate insignele şi felicitări cu aceasta ocazie.

Sabatul acesta a fost un Sabat lung şi bogat în evenimente, dar plin de emoţii şi amintiri. Membrii şi vizitatorii au avut parte şi de masă frăţească, pregătită de harnicile şi neobositele surori. Vizitatorii au rămas profund impresionaţi. Spuneţi-le celor dragi vouă în fiecare zi că îi iubiţi şi apreciaţi, şi împlinirea făgăduinţelor lui Dumnezeu nu va întîrzia!

Mulţumim Domnului pentru acest timp de har şi comuniune!

Cebotari Mariana, Departamentul Comunicaţii, com. Criuleni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.