"O seară minunată" la Gara Căinari

De când suntem transferaţi la Căinari, căutăm să folosim toate metodele posibile, pentru a face cunoscut oamenilor adevărul biblic. Una dintre ele vrem s-o împărtăşim cu dvs.

01

Trei luni în urmă am cunoscut cu o doamnă din s.Coşcalia, Angela. Dumnezeu a adus-o în casa fr. nostru Andrei, care este bătrân şi bolnav, ca să îngrijească de el, iar noi vizitându-l ne-am făcut cunoscut cu dumneaei mai îndeaproape şi împrietenindu-ne, i-am propus studii Biblice, la care dânsa a răspuns cu mare bucurie. Totodată ne-am îngrijit ca o familie din comunitate să planifice întâlniri cu ea, pentru a păstra legatura şi să se adapteze cu familia adventistă. Această familie este foarte activă în această lucrare comună, e fr. Mardari Cristofor şi soţia sa, s. Nadia. Ei o ajută prin acţiuni de caritate şi-i prezintă şi adevărul Biblic, iar noi continuăm studiul Biblic „ Aşa vorbeşte Biblia.”

02

În discuţii am aflat că în curând se apropie ziua ei de naştere, când va împlini 35 ani. I-am spus că o v-om vizita în acea zi. Pe data de 3 februarie 2010 a organizat o masă de sărbătoare, la care ne-a invitat şi pe noi. Sărbătoarea s-a început la orele 16:00 şi a continuat până la 23:00. A fost „o seară minunată” prin faptul că acolo erau prezente 8 persoane neadventiste şi 3 copii cu care am avut discuţii minunate pe teme biblice, am cântat împreună şi am privit un film creştin şi alte programe interesante. A fost o atmosferă de suflet. Aici ne-am cunoscut şi cu soţul ei, Vitalii, şi cu Costel, fiul lor de 12 ani, care au rămas încântaţi de tot ce s-a petrecut acolo. Deoarece n-a fost băutură alcoolică şi nici hrană nesănătoasă, oaspeţii au spus: „Veseli, treji şi frumoşi am venit şi la fel de frumoşi , inteligenţi şi mult mai veseli plecăm de aici, este ceva nou şi extraordinar pentru noi. Ne-aţi pus pe gânduri!”

03

Costel a primit de ziua mamei o medalie pentru cel mai bun matematician din şcoală. Costel şi-a arătat dorinţa să înveţe şi el în Şcoala Biblică. Doamna Angela se roagă Domnului ca şi soţul să studieze adevărul şi să se boteze împreună. Slavă lui Dumnezeu Care ne încurajează să continuăm vestirea adevărului Bibliei prin felurite metode posibile! „Aruncă-ţi pâinea pe ape, şi după multă vreme o vei găsi iarăşi!”
Eclesiastul 11:1

Mămăligă Maria – Departamentul familiei
Căinari