Credincioșii din satul Zarojeni au adus roade minunate Domnului

Știri Friday, 16 October 2020

 

 

„Să ţii Sărbătoarea Secerişului, a celor dintâi roade din munca ta, din ceea ce vei semăna pe câmp; şi să ţii Sărbătoarea Strângerii Roadelor, la sfârşitul anului, când vei strânge de pe câmp rodul muncii tale” (Exod 23:16).

Sărbătoarea Secerișului și serviciul divin de botez i-au adunat pe membrii bisericii din Zarojeni sâmbătă, 10 octombrie 2020, în Casa Domnului. În ciuda faptului că vara a fost una secetoasă, inimile noastre sunt pline de bucurie pentru toate binecuvântările pe care le-am primit pe tot parcursul anului. De asemenea, trei surori, trei flori delicate, au răspuns la iubirea lui Isus și I-au spus: „Doamne, vrem să-Ți slujim”. Acestea sunt cele mai bune roade. În Casa lui Dumnezeu au răsunat poezii și psalmi de bucurie, laudă și mulțumire. Surorile baptiste, frații și surorile din comunitățile Nicolaevca, Biliceni, Maiscoe, Florești și Bălți, precum și oameni din lume au venit să împărtășească cu noi marea bucurie. Acești oameni înțeleg că Isus este calea, adevărul și viața.

Totuși, lumea este plină de păcat. Ea atrage oamenii și încearcă să-i rețină prin orice mijloace. Trei inimi tinere, un băiat și două fete, au răspuns la chemarea lui Hristos. Ne bucurăm foarte mult că copiii sunt gata să-și ofere tinerețea pentru a sluji lui Isus, Celui mai bun prieten și protector.

Zi după zi, la fiecare cotitură a vieții,

De visul meu tot mai aproape mă găsesc,

Tu, Doamne, dă-mi o inimă curată,

Ajută-mă cu înțelepciune să trăiesc!

 

Tatiana Tiron,

Comunitatea satului Zarojeni

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.