La Comrat două persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez

Știri Friday, 24 January 2020

În sabatul din 4 ianuarie 2020 comunitatea Comrat a organizat sărbătoarea botezului.

Două persoane au luat decizia de a începe o viață nouă, de a încheia legământ cu Dumnezeu și de a merge pe urmele Sale. Botezul a fost oficiat de către pastorul Bulgac Ruslan.

Corul și grupurile muzicale din comunitățile învecinate au interpretat imnuri înălțătoare. O impresie deosebită au făcut tinerii din Congazcic a căror interpretare a fost însoțită de acompaniamentul sunetelor de trompetă și chitară.

Un astfel de eveniment nu va lăsa pe nimeni niciodată indiferent. Toți cei prezenți i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru faptul că inima celor ce s-au botezat s-a deschis și a răspuns chemării lui Dumnezeu.

Unul dintre ei, Vasile Ivanovici, a avut un drum lung spre Hristos care a durat 35 de ani. În toți acești ani familia, și mai ales soția lui iubitoare, Ivanka, s-au rugat neîncetat și cu insistență pentru ca dragul lor soț, tată și bunic să se întoarcă la Dumnezeu.

De asemenea Dmitrii, este un tânăr care a hotărât ca încă din primăvara vieții să își consacre viața lui Dumnezeu și să fie un exemplu pentru fratele și prietenii săi.

Fiecare a avut propriul drum dar în acest sabat de sărbătoare căile lor s-au întâlnit pe calea care duce spre cer!

Ziua de sabat a fost și mai binecuvântată prin faptul că o familie tânără a răspuns chemării pastorului și a hotărât ca în viitorul apropiat să Îl accepte pe Hristos ca Mântuitor personal și să încheie legământ cu El.

Slavă Tatălui ceresc pentru mila și iubirea Sa nemărginită arătată față de noi prin faptul că îi conduce cu răbdare și cu putere pe copiii Săi spre El.

Ludmila Kiseeva, Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.