Valori

Copii

 

Construind viața veșnică încă de la început.

Isus a făcut o declarație profundă în ceea ce privește copii atunci când a zis ucenicilor ”Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi; căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei.(Luca 18-16). În timp ce ucenicii se temeau că Isus ar putea fi deranjat de acei copilași, Salvatorul i-a cuprins și le-a descoperit adevărata valoare.

Află mai mult

Tineri

 

Adu-ți aminte de Făcătorul tău

Biserica Adventistă de ziua a Șaptea este mișcare a tinerilor. De la bun început la baza acestei biserici au stat tineri ca Elena White, Uriah Smith, John H. K. și alții. Ei într-un mod deosebit au influențat dezvoltarea Bisericii Adventiste de ziua a Șaptea, când erau adolescenți sau tineri.

Află mai mult

Femei

 

În ochii lui Dumnezeu

În timpul slujirii lui Isus pe pământ, El a apreciat contribuția femeii și le-a ridicat statutul.

Află mai mult

Familie

 

Cum arată dragostea lui Dumnezeu

Dumnezeu a creat prima familie în grădina Edenului. După ce l-a creat pe Adam, El a zis: ”Nu este bine ca omul să fie singur; Am să îi fac un ajutor potrivit pentru el„ (Geneza 2:18). Luând una din coastele lui Adam a creat-o pe Eva. Apoi le-a spus: ” Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul, şi supuneţi-l”(Geneza 1:28). Copii aveau să întărească relația dintre ei și să asigure viitorul rasei umane.

Află mai mult

Educație

 

O predare unitară pentru veșnicie

Filozoful grec Aristotel a zis odată, ” A educa mintea fără a educa inima nu înseamnă educație”. Pentru Adventiștii de Ziua a Șaptea educația se extinde –ajungând până la suflet.

Află mai mult

Sănătate

 

Trăind o viață sănătoasă.

Adventiștii de Ziua a Șaptea recunosc autonomia fiecărui individ și puterea sa de alegere dată de Dumnezeu. Mai mult decât standardele obligatorii de comportament, adventiștii încurajează o viață trăită ca un exemplu a dragostei și grijei lui Dumnezeu.

Află mai mult