Ziua 02 – Domnul Isus ne dă pace

Anunt Monday March 30th, 2020
 
 

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. Ioan 14:27

„Vrăjmașul nu poate niciodată să-L smulgă din mâna lui Hristos pe acela care se încrede în mod absolut în făgăduințele Sale.” (Manuscris 92, 5 septembrie 1901, par. 6)

Întrebări la care să medităm

Ce este pacea pe care o oferă Isus?

Cum putem astăzi să ne punem încrederea în făgăduințele lui Dumnezeu?

Ziua 2 – Motive de rugăciune – Sabat,  28 martie, 2020

  1. Rugați-vă ca frica să fie înlocuită cu pace și ca noi, ca popor, să rămânem puternici în mijlocul haosului, având încredere că Dumnezeu deține controlul.
  2. Rugați-vă pentru cei care se luptă cu Coronavirusul sau care și-au pierdut pe cei dragi în această pandemie. Rugați-vă pentru speranță și mângâiere în mijlocul durerii.
  3. Rugați-vă pentru membrii bisericii din Kenya și din alte țări africane, care au probleme pentru că piețele lor în aer liber se închid.
  4. Rugați-vă pentru evangheliștii cu literatură, predicatori, profesori, lucrători biblici și alții care s-ar putea să nu poată continua aceeași slujire personală ca înainte. Rugați-vă pentru înțelepciunea divină și idei pentru noi moduri de a sluji.
  5. Rugați-vă pentru bisericile care au fost închise din cauza virusului. Rugați-vă ca adunările să găsească modalități de a rămâne „împreună” prin transmisia în direct prin internet și aducă mărturie moduri adecvate situației de „distanțare socială”.

Traducere: Adina Păltineanu (https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

 

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.