Copiii din Codrenii Noi au pregătit un program festiv pentru Sărbătoarea Secerișului

Știri Monday, 26 October 2020

 

Pe 17 octombrie, comunitatea din Codrenii Noi a organizat un serviciu divin dedicat Sărbătorii Secerișului. Organizarea unor astfel de evenimente nu este o sarcină ușoară astăzi. În timpul planificării au apărut câteva probleme legate de desfășurarea serviciului divin. Una din ele a fost din cauza pandemiei de COVID-19. Comitetul bisericii a prevăzut și a respectat toate măsurile și regulile de desfășurare a acestui program festiv.

Sâmbătă dimineața cerul a fost înnorat și a plouat, dar bucuria nu a părăsit inima celor care au participat la serviciul divin. Pentru a organiza această sărbătoare, copiii și-au invitat prietenii apropiați care au participat cu mare plăcere la acest program. Tinerele participante au fost atât de încântate, încât au decis să frecventeze biserica regulat. S-au cântat cântece și s-au citit poezii spre Slava lui Dumnezeu pentru acest an minunat și plin de roade. Spre sfârșitul serviciului, soarele a apărut pe cer, iar aerul era plin de miresmele toamnei. Așa cum a spus profetul Isaia: „Mă bucur în Domnul şi sufletul Meu este plin de veselie în Dumnezeul Meu!” După serviciul divin, surorile au pregătit ceva gustos pentru întreaga biserică. Copiii au fost invitați să participe la Sărbătoarea Secerișului în comunitatea din satul Moşana, unde au umplut cu bucurie inimile tuturor celor prezenți la acest serviciu divin.

La sfârșitul sărbătorii, comunitățile și-au exprimat profunda recunoștință față de toți copiii și părinții acestora sub forma unor mici cadouri, ceea ce a fost foarte plăcut.

Să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru darul Preaiubitului Său Fiu, Mântuitorul omenirii!

 

Departamentul Comunicare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.