Ziua 10 – Ascuns în cortul Lui, 05 aprilie 2020

Anunt Sunday, 5 April 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Căci El mă va ocroti în coliba Lui, în ziua necazului, mă va ascunde sub acoperișul cortului Lui şi mă va înălţa pe o stâncă.” Psalm 27:5

”Dumnezeu vrea să facă lucruri mari pentru aceia care se încred în El. Cauza pentru care poporul Lui nu are o putere mai mare este faptul că se încrede prea mult în propria înțelepciune și nu-I dă prilej Domnului să-și desfășoare puterea în favoarea lui. Dumnezeu îi va ajuta în orice nevoie pe copiii Săi credincioși, dacă aceștia își vor pune deplina încredere în El și-L vor asculta cu credincioșie. ” Patriarhi și Profeți, p. 493

Întrebări de meditat

Ce înseamnă să fii ascuns sub acoperișul cortului Lui? De ce noi, creștinii avem o putere spirituală atât  de mică? Care sunt două acțiuni pe care Dumnezeu așteaptă  să le vadă la noi? Cum putem practica aceste două acțiuni chiar acum în timpul crizei actuale?

Motive de rugăciune – duminică, 5 aprilie 2020

  1. Rugați-vă pentru membrii bisericii din Fiji care caută să fie o lumină chiar și în mijlocul unei lumi aflate în haos. Rugați-vă să fie stâlpii speranței și ancore de stabilitate în aceste vremuri dificile, reflectând dragostea lui Isus în tot ceea ce întâmpină.
  2. Rugați-vă ca stația locală Hope (Speranța) din Fiji să devină o platformă media de încredere în întreaga insulă și ca Dumnezeu să o folosească pentru a ajunge la mulți pentru împărăția lui Dumnezeu.
  3. Rugați-vă pentru studenții misionari din întreaga lume, care înfruntă pandemia COVID-19 departe de casă și de cei dragi. Rugați-vă pentru curaj și putere pentru misionarii noștri.
  4. Rugați-vă pentru asigurarea continuă a celor care pierd locuri de muncă, fiind dați afară, sau întrebându-se cum să plătească chiria și utilitățile și să cumpere mâncare când nu pot merge la muncă.
  5. Rugați-vă pentru membrii bisericii din Italia, Franța, Spania, Germania și alte țări europene care și-au pierdut persoanele dragi datorită coronavirusului. Rugați-vă pentru mângâiere și putere de a se ridica și a merge înainte.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Calea către Hristos, capitolele 2 și 3
  • Îndepărtează spărturile ”spirituale” din cartea Îndrăznește să ceri mai mult  de Melody Mason

Dacă aveți motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii sau în formularul de contact și ne vom ruga împreună pentru voi! Traducere: Adina Păltineanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.