Administrația satului Sângereii Noi a oferit Bisericii Adventiste din localitate diploma de onoare la sărbătoarea Recunoștinței

Știri Wednesday, 30 October 2019

Sărbătoarea Secerișului este o ocazie deosebită pentru a-ți manifesta mulțumirea față de Dumnezeu. În spate este un an de trudă și griji dar în același timp este clipa bucuriei pentru roadele pe care le putem vedea – o scenă multicoloră cu legume și fructe.  Toate acestea ne bucură privirea și dă impuls inimii să repete mereu: Slavă lui Dumnezeu!

În acest an cele două comunități din satul Sângereii Noi au hotărât să se unească pentru a sărbători împreună Ziua Recunoștinței. Nu era nici un loc liber în casa de rugăciune. Oaspeți, frați și surori au participat la un program deosebit pregătit de copii și adolescenți. Cel mai de seamă oaspete a fost primarul satului, Valentina Ceaușac, care a mulțumit Bisericii Adventiste pentru această sărbătoare, și-a manifestat recunoștința pentru implicarea membrilor în viața socială a satului și a înmânat „Diploma de onoare” bisericii noastre.

Programul s-a încheiat cu o masă frățească la care a putut continua comuniunea dintre prieteni și bucuria atmosferei de familie și a vremii de toamnă.

După ce totul a fost terminat, tinerii și adolescenții au mers în sat pentru a oferi fiecărui locuitor ziarul „Comoara ascunsă”.

„Ne bucurăm foarte mult că oamenii acceptă și ne mulțumesc pentru materialele oferite. Suntem fericiți că putem ajuta pe cineva să găsească speranță” – spun tinerii cu entuziasm.

Liliana Chiriac, Departamentul Informații al comnității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.