La Bălți s-a desfășurat programul „Cum să trăiesc dacă…”

Știri Monday, 21 October 2019

„Cum să trăiesc dacă…” – acesta a fost mottoul campaniei de evanghelizare desfășurată la Bălți în perioada 5-12 octombrie de către E. V. Zaițev.

În ziua de 5 octombrie casa de rugăciune din orașul Bălți a fost mai plină ca altădată. Cele trei comunități din oraș s-au unit pentru programul evanghelistic prezentat de un oaspete de seamă, doctor în teologie, director al Institutului de cercetări biblice, profesor în cadrul academiei de la Zaocsky, Evghenii Vladimirovici Zaițev. Zi după zi cei prezenți au primit răspunsuri la întrebările: cum să trăiesc dacă nu Îl înțeleg pe Dumnezeu; cum să trăiesc dacă nu văd sensul vieții; cum să trăiesc dacă sunt neliniștit cu privire la viitor etc. La fiecare dintre dilemele ce erau prezentate la începutul prezentării, se oferea la final un răspuns din Sfânta Scriptură. Interpretările muzicale ce însoțeau programul, loteria, concursul din tema precedentă, ceaiul servit după fiecare întâlnire – toate acestea au creat o legătură strânsă între participanți. Programul de evanghelizare s-a încheiat cu un botez. Încă patru persoane s-au alăturat familiei lui Dumnezeu. Aleluia și slavă lui Dumnezeu pentru faptul că nu-i uită pe copiii Săi și are grijă de ei.

Timpul a trecut foarte repede și a sosit momentul când membrii comunităților și oaspeții să își ia rămas bun de la Evghenii Vladimirovici. Dar răspunsurile pe care le-a oferit au rămas în memoria ascultătorilor. El a adus în atenția locuitorilor orașului pe Cel care este izvorul rezolvării problemelor – Isus. Atunci când oamenii ridică ochii spre cer și pun întrebări, ne cunoscând răspunsul și fără a vedea calea de a ieși din situațiile grele, Dumnezeu îi ascultă și poate veni în ajutorul fiecăruia.

Adventiștii din orașul Bălți cred că semințele adevărului pe care le-a semănat Evghenii Vladimirovici în inimile ascultătorilor vor aduce rod și mulți se vor alătura familiei lui Dumnezeu.

Diana Burac, Departamentul Informații, or. Bălți

Foto: Lisovoi Serghei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.