Adventiștii din or. Florești răspândesc iubirea lui Hristos în satele învecinate

Știri Friday, 12 July 2019

Trăim într-o lume plină de belșug și totuși există persoane care se confruntă cu neajunsuri serioase în ceea ce privește bunurile de strictă necesitate. Dar Dumnezeu se îngrijește de fiecare om. Cum face acest lucru? Dumnezeu se îngrijește de oameni prin intermediul altor oameni. El trimite simțăminte plăcute și dorințe de mai bine, ajutându-l pe om să reflecte iubirea lui Hristos.

Astfel adventiștii din or. Florești nu au refuzat invitația de a fi mesageri ai binelui pentru cei în nevoie.

În data de 23 iunie 2019, în satul Rădulenii Vechi, r. Florești, a fost desfășurat un proiect social și misionar de către Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în colaborare cu administrația locală. Mai mult de 30 de maturi și 15 copii din familii social-vulnerabile au avut posibilitatea să asculte imnuri creștine și să afle că Isus Hristos este adevăratul izvor al fericirii.

Toți acești oameni au primit în dar pâinea cea de toate zilele dar și hrană spirituală, ziarul creștin „Comoara ascunsă” și cartea „Speranță pentru familia ta”, în care pot găsi principii pentru clădirea unei căsnicii fericite.

Beneficiarii acestui proiect au fost foarte bucuroși și au spus cuvinte de mulțumire pentru că li s-a oferit atât ajutor spiritual dar și susținere materială prin pachetele cu produsele de primă necesitate.

„Totdeauna suntem fericiți atunci când participăm la proiecte caritabile”, spun voluntarii și îi invităm pe toți: „cât mai avem timp, să facem bine”.

Autorul articolului: Valeri Sajin

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.