Asociația studențească „AMICUS” a sărbătorit încheierea anului universitar

Știri Sunday, 23 June 2019

Anul de învățământ a trecut extrem de repede. Sesiuni, examene și emoții toate sunt în urmă acum. În fiecare duminică studenții se adunau pentru a socializa și invitau diferiți vorbitori care să îi ajute să crească din punct de vedere profesional și spiritual.

Acum însă, unii dintre ei au terminat prima treaptă de învățământ superior și sunt gata să pășească în viața independentă a oamenilor maturi.

A devenit o tradiție organizarea de evenimente speciale la începutul și la sfârșitul anului școlar în care li se urează bun venit celor care pășesc pentru prima dată pragul asociației sau li se spune bun rămas celor care au terminat studiile.

De această dată ceremonia a fost organizată în comunitatea nr. 1 din Chișinău și au fost invitați toți tinerii din oraș.

Mottoul absolvirii a fost unul neobișnuit: „Orizont vertical”. Tinerii au subliniat faptul că nu este de ajuns să privești departe în viitor și să îți planifici viața, ci să faci acest lucru fără să pierzi din vedere perspectiva cerească și voia lui Dumnezeu cu privire la propria viață.

Studenții au dat dovadă de creativitate și au dat un format tineresc serviciului divin. Chiar dacă a părut neobișnuit pentru unii, a fost spiritual și creativ.

Președintele Uniunii, pastorul Valentin Grubîi, i-a îndemnat pe tineri să își înțeleagă chemarea și să privească în sus alegând ceea ce este mai bun pentru viața lor.

După rugăciunea de consacrare și după prezentarea noului comitet de tineret, care va continua activitatea asociației în anul școlar 2019-2020, tinerii au continuat întâlnirea într-un cadru lejer.

Roman Chisacov, Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.