Mai mult de o sută de locuitori ai or. Vulcănești au participat la programul spiritual și de sănătate „Există speranță!”

Știri Tuesday, 12 March 2019

Programul spiritual și de sănătate „Există speranță” a început în data de 23 februarie în biserica din centrul or. Vulcănești. Timp de 40 de zile membrii s-au rugat și au cerut binecuvântarea lui Dumnezeu asupra acestei campanii de evanghelizare. În marea Sa milă Dumnezeu a răspuns rugăciunilor lor. Au fost invitați să prezinte acest program Vitalie Maslov și Ostrovski Moisei. Fratele Vitalie, medic și maseur profesionist, a prezentat prima parte a programului și a vorbit despre un stil de viață sănătos accentuând în mod special sănătatea coloanei vertebrale. Fratele Moisei, doctor în teologie, a condus cea de a doua parte a programului, vestindu-L pe Dumnezeu și oferind hrană spirituală din belșug. Mai mult de 100 de persoane au participat la programul ce s-a desfășurat pe parcursul a 8 zile.

Spre slava lui Dumnezeu au fost prezentate pe parcursul programului diferite piese instrumentale și corale care au avut o influență deosebită asupra participanților. La sfârșitul acestei serii de prezentări doi tineri au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez și alți câțiva și-au manifestat dorința de a face studii biblice.

Oaspeții au spus că au fost impresionați în mod plăcut de punctele muzicale, atât de modul în care au fost interpretate cât și de conținutul lor.

De asemenea oamenii erau însetați din punct de vedere spiritual și au răspuns invitației Evangheliei dându-și acordul de a o accepta în viața lor. Câțiva dintre cei cu probleme de sănătate au rămas după program și au cerut sfaturi de la fratele Vitalie.

„Am fost îndemnat de Moisei Ostrovski să mă botez. El s-a apropiat de mine și a spus: „Tu vei fi pastor, trebuie să primești botezul!”. I-am împărtășit hotărârea mea și ne-am rugat împreună. Am luat această hotărâre pentru că a rămas puțină vremea și poate că nu voi mai avea o a doua șansă să fac acest pas!” – Maxim.

„Slavă lui Dumnezeu pentru că am avut posibilitatea să organizăm un astfel de program în or. Vulcănești! Vreau să mulțumesc în mod deosebit prezentatorului acestor întâlniri, Moisei Ostrovski, soției sale, Nina Petrovna și lui Vitalie Maslov. De asemenea le mulțumesc fraților și surorilor care au sprijinit realizarea acestui program extraordinar prin slujirea lor. Fie ca Dumnezeu cel Mare să unească Biserica în predicarea adevărului pentru acest timp și să ne dea ploaia târzie a Duhului Sfânt!”- a spus pastorul comunității, Banul Vitalie.

Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre așa că în fiecare seară au venit mulți oaspeți să asculte Cuvântul Său. Slavă lui Dumnezeu că răspunde rugăciunilor noastre și nu le lasă fără răspuns. Acest program a venit ca o continuare a rugăciunilor noastre. El a inspirat membrii comunității să meargă înainte după Dumnezeu predicând Evanghelia!

Departamentul Informații al comunității or. Vulcănești, Bordei Gheorghe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.