Cinci persoane din orașul Comrat au trăit cel mai frumos moment al vieții lor

Știri Tuesday, 5 February 2019

Nu este nimic mai frumos în viață decât să închei legământ cu Dumnezeu. Însuși Dumnezeu a devenit Mântuitorul nostru și ne-a poruncit să mergem după El.

La sfârșitul primei luni a anului 2019 în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Comrat a avut loc un eveniment extraordinar. Pe data de 26 ianuarie cinci persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez și au fost primite ca membri ai comunității. Fiecare dintre cei care s-au botezat este foarte prețios pentru comunitate. În cadrul întâlnirilor de rugăciune membrii au auzit numele lor și cererile lor de rugăciune dar și experiențele convertirii lor.

Adventiștii din Comrat sunt fericiți să vadă astfel de răspunsuri uimitoare la rugăciunile înălțate de ei către Dumnezeu pentru salvarea sufletelor.

„Ceea ce este cu adevărat special este faptul că între cei care au primit botezul este o familie din satul Avdarma. În ciuda presiunii pe care consătenii, copiii și vecinii au pus-o asupra lor au hotărât ca împreună să Îi slujească lui Dumnezeu și Bisericii Sale. Cât de frumos să vezi tineri dar și maturi, care au trăit mult timp cu alte principii de viață și pentru care a fost greu să înlocuiască tot ceea ce au crezut atâta timp că este adevăr, dar Dumnezeu este mare și atotputernic și a ajuns chiar și la inima lor”, spun membrii comunității.

Și grupele de rugăciune s-au convins de măreția, îndelunga răbdare și atotputernicia lui Dumnezeu văzând printre cei care s-au botezat pe soția unui frate de credință pentru care el și întreaga biserică s-au rugat timp de 12 ani. „Satana a fost înfrânt și ea a fost născută din nou ca fiică a Regelui ceresc” – spune Elena.

Membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Comrat sunt convinși de faptul că Dumnezeu cheamă pe fiecare om și continuă să acționeze activ chemând pe fiecare prin cuvintele prorocului Isaia: „Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape. Să se lase cel rău de calea lui, şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru care nu oboseşte iertând” (Isaia 55:6-7).

Departamentul Informații al comunității, Kiseev Liudmila

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.