Cuplurile longevive au fost sărbătorite la Buțeni

Știri Friday, 7 December 2018

În data de 25 noiembrie Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Buțeni a organizat sărbătoarea familiei. Conducătorul Departamentului Familie din cadrul Uniunii de Biserici din Moldova, Grubîi Valentin, împreună cu soția, Larisa Ivanovna, au prezentat un seminar care a avut în centru relațiile din familiile longevive.
O atenție deosebită a fost acordată relației solide pe care cei doi soți ar trebui să o aibă cu Dumnezeu – acesta fiind secretul de bază al unei căsnicii de durată.
Fiecare familie a prezentat propria experiență și îngrijorările cu care se confruntă, dar și secretele care i-au ajutat să depășească perioadele grele din viață.
Primarul satului, domnul Harbuz Ion, a fost prezent la această sărbătoare împreună cu soția. Ei au felicitat familiile care au împlinit 35 – 50 de ani de căsnicie și le-au înmânat diplome din partea administrației locale.
Organizatorii evenimentului, familia Balaur Vasile și Zinaida, Bulacu Olesea și pastorul Gudumac Nicolae le mulțumesc tuturor locuitorilor care au participat la sărbătoare, le doresc tuturor tot ceea ce este mai bine și fac tot ceea ce depinde de ei pentru a ajuta familiile care locuiesc în Buțeni.
Departamentul Informații, Marian Malic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.