Copiii și adolescenții Bisericii Adventiste din or. Ungheni oferă ajutor nevăzătorilor

Știri Friday, 7 December 2018

În data de 18 noiembrie 2018 adolescenții comunității din Ungheni au fost invitați la o întâlnire specială a Societății nevăzătorilor. Întâlnirea a avut loc în incinta primăriei locale și au fost prezenți 40 de nevăzători și tot atâția însoțitori dintre rudele lor.
După ce au fost prezentate rapoartele și planurile de viitor ale asociației a fost oferit cuvântul pastorului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Valentin Pirojoc. Dumnealui a prezentat istoriile biblice despre vindecare și a vorbit despre speranța cea mare pe care fiecare o avem în Dumnezeu, Cel care vrea să ne ofere vedere spirituală și credință.
Programul a fost continuat de poeta Rodica Toma care a recitat poezii foarte frumoase despre Dumnezeu, Creatorul, despre casa părintească și despre mamă iar adolescenții au cântat și au recitat poezii a căror temă principală a fost „Mulțumirea”.
Prin aportul unora dintre locuitorii Moldovei care sunt plecați peste hotare, au fost pregătite 40 de pachete cu produse care au fost oferite celor în nevoie.
În ochii oamenilor erau lacrimi de bucurie și cuvinte de recunoștință pentru faptul că nu au fost uitați și pentru că li s-a acordat atenție și au fost ajutați.
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din or. Ungheni organizează proiecte de binefacere în oraș și în localitățile învecinate, se îngrijește de cei în nevoie, împlinind marea trimitere încredințată lor de Isus Hristos.
Autor: Pirojoc Valentin
Foto: Pirojoc Ecaterina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.