Comunitatea din Ungheni Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de binecuvântări

Știri Friday, 7 December 2018

În data de 24 noiembrie comunitatea nr 2 din Ungheni a împlinit 10 ani. Cu această ocazie a fost organizat un program deosebit. Au fost invitați mulți oaspeți printre care s-au numărat și pastorii pionieri, întemeietori ai acestei comunități.
În or. Ungheni este o singură Biserică Adventistă, dar pe terenul arondat comunității sunt două clădiri. Cea de a doua clădire a fost necesară datorită faptului că prima construcție era prea mică și membrii, al căror număr a crescut, nu mai încăpeau. Atunci membrii comunității au hotărât să depună toate eforturile pentru a construi o nouă casă de rugăciune, iar în clădirea veche, după ce se vor face reparațiile necesare, să fie amenajat un centru pentru tineret.
Fotografiile care au fost prezentate pe ecran i-au făcut pe toți cei prezenți să se întoarcă spre trecutul care îi lega prin amintiri și să le reamintească drumul pe care Dumnezeu i-a condus până în prezent.
Multe imnuri frumoase au fost intonate de către corul bisericii, corul adolescenților, „Harpa lui David” și grupul „Adonai”. Piesele instrumentale i-au impresionat în mod deosebit pe cei prezenți.
Adventiștii din Ungheni spun cu toată convingerea: „Iată ce plăcut și dulce este să locuiască frații împreună!”.
Autorul articolului: Zagorodnova Alina
Foto: Dârzu Igor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.