Sărbătoare dublă la Logănești

Știri Tuesday, 19 June 2018

În Evanghelie ni se spune: „ Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă” (Lc. 15:7). La baza acestei bucurii este triumful puterii lui Dumnezeu în viața unei persoane păcătoase. Oamenii se bucură intens, dar nu înțeleg toți cât este de important să își predea viața lui Dumnezeu și ce mare binecuvântare este să știi că Dumnezeu este cu tine.

Chiar dacă de data aceasta în comunitatea Logănești a încheiat o singură persoană legământ cu Dumnezeu, bucuria a umplut inimile credincioșilor.
Nașterea din nou a unei persoane, din punct de vedere fizic și spiritual, nu este nimic mai mult decât o binecuvântare venită din cer. În timpul serviciului divin solemn a fost cerută binecuvântarea și asupra unui bebeluș și asupra părinților lui.

Credincioșii din Logănești Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru comunitatea lor, pentru pacea și acceptarea pe care le simt de fiecare dată când vin în casa de rugăciune.
Departamentul Informații, Iulian Negru

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.