Locuitorii or. Cupcini au putut afla „Ce este adevărul?”

Știri Wednesday, 21 March 2018

În perioada 4-17 martie, în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din or. Cupcini a fost organizat de către pastorul local, Sîngereanu Denis, un program ce a inclus conferințe biblice și educaționale cu tema „Ce este adevărul?”. După prezentările biblice cei prezenți au avut posibilitatea de a asculta un ciclu de seminare despre stilul sănătos de viață, pregătite și prezentate de către Sîngereanu Victoria, lucrător medical.

Muzica i-a impresionat în mod deosebit pe vizitatori pe parcursul tuturor întâlnirilor. După fiecare ocazie participanții puteau alege să primească în dar una dintre cărțile aflate pe stand. De un succes deosebit s-a bucurat Biblia dar și cărțile „Marea luptă”, „Rugăciunea mamei”, „Unica speranță”, „Calea către Hristos” au fost apreciate.

După fiecare seminar de sănătate, vizitatorii au putut gusta sucuri proaspăt stoarse care i-a determinat să ia hotărârea de a consuma mai multe fructe și legume.

Vizitatorii acestui program și-au spus în mod deschis părerea despre întâlnirile la care participă: „Mi-a plăcut totul foarte mult. În sfârșit am început să înțeleg Sfânta Scriptură. În mod special mi-au plăcut seminarele de sănătate și sucurile. De asemenea mi-a plăcut atmosfera din biserică, este așa de bine aici…”, a mărturisit Maria.

 „Mi-a plăcut faptul că în fiecare seară erau interpreți de muzică diferiți. Pastorul Denis Sîngereanu a organizat foarte bine acest program. Mi-a plăcut foarte mult muzica și atmosfera din biserică și, bineînțeles, seminarele de sănătate” – spune Larisa.

Vizitatorii au ascultat cu mare atenție temele biblice. Mulți dintre ei aveau întrebări al căror răspuns îl căutau de multă vreme.

„Bineînțeles că acest program mi-a plăcut foarte mult. Am primit multe răspunsuri la diferite întrebări, mai am însă multe nelămuriri din Biblie și voi căuta să mi le clarific participând la cursurile biblice ce vor fi organizate ulterior. Seminarele de sănătate au fost foarte interesante și actuale”, a spus Lilia.

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.