Școala de vacanță „Vino să-L întâlnești pe Isus” i-a strâns laolaltă pe copiii și instructorii din Bălți

Știri Wednesday, 24 January 2018

În perioada dintre 24 și 26 decembrie în orașul Bălți a fost organizată școala de vacanță pentru copii sub genericul „Vino să-L întâlnești pe Isus”. Participanții, copii cu vârsta între 5 și 14 ani, au fost în număr de 35. Programul consistent a inclus partea spirituală, creativă și distractivă. Copiii au ascultat tema spirituală și chiar au avut ocazia să participe la discutarea ei, exprimându-și gândurile.

În atelierul creativ copiii au avut ocazia să confecționeze lucruri frumoase cu mâinile lor. Jocurile le-au ridicat dispoziția copiilor, dar totodată i-au ajutat să devină o echipă unită.

În organizarea întâlnirilor s-a implicat o echipă unită în spirit și în gând – familia pastorului, tineretul și exploratorii. La sfârșitul programului fiecare participant a primit un cadou gustos iar altul ca amintire despre timpul interesant al întâlnirilor. Mulțumim lui Dumnezeu pentru experiența trăită!

Organizatorii cred că experiența nu s-a încheiat și așteaptă cu nerăbdare copiii la întâlnirile cluburilor „Explorator” și „Licurici”.

Nadejda Cemertan

    1 comments

  • | Thursday, 22 February 2018 at 07:44

    Слава Богу! Бельцы! Так держать!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.