În biserica „Efes” din Chișinău a avut loc un botez solemn

Știri Monday, 20 November 2017

In data de 11 noiembrie patru persoane au hotărât să-și predea viața lui Dumnezeu. Timp de aproape un an ele au studiat cu interes Biblia și au găsit răspuns la multe întrebări. Fiecare răspuns primit făcea credința lor mai puternică până când au ajuns la momentul în care au înțeles că nu vor să mai trăiască fără Dumnezeu.

Or. Chișinău, Moldova, 11 noiembrie 2017

Fiecare om are propria călătorie spre Dumnezeu și propria istorie. Una dintre surorile care au încheiat legământ cu Dumnezeu se numește Iulia. Drumul ei spre Dumnezeu a durat mai mulți ani. Cu șase ani în urmă, atunci când Iulia locuia în alt oraș și învăța la școală, a întâmpinat unele probleme. Pentru că nu găsea rezolvare a apelat la profesoara de biologie care frecventa Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. În acest fel ea a început să frecventeze întâlnirile grupei mici și să afle multe lucruri noi. Dar odată cu terminarea școlii a plecat să își continue studiile la Chișinău. Noul oraș, problemele, grijile zilnice au împiedicat-o să continue studiul Bibliei. Pentru că nu avea o cunoaștere profundă a învățăturilor biblice, s-a îndepărtat de biserică.

După cinci ani Iulia s-a confruntat din nou cu probleme serioase. În aceste situații noi și dificile a simțit dragostea lui Dumnezeu și a văzut mâna Lui. Aceasta nu a putut să o lase indiferentă. Așa că a început să meargă din nou la biserică. Acum însă, cunoștințele pe care le avea de la lecțiile biblice la care participase s-au înrădăcinat puternic în inima ei. Frecventarea bisericii i-a adus bucurie și pace.

Rudele Iuliei nu împărtășesc aceleași convingeri religioase dar au acceptat hotărârea ei și au felicitat-o în ziua botezului.

Toată biserica L-a lăudat pe Dumnezeu cu bucurie prin poezii și cântări și s-au rugat pentru surorile „nou născute”.

Noi suntem martori ai împlinirii continue a făgăduințelor lui Dumnezeu și ai manifestării permanente a iubirii Sale.

Departamentul Informații al comunității, Guțul Liubovi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.