La Coșernița zi de sărbătoare, zi de seceriș!

Știri Wednesday, 11 October 2017

Comunitatea din Coșernița a mulțumit Domnului pentru roadele câmpului și pentru toate binecuvântările Sale.

  1. Coșernița, Moldova, 7 octombrie 2017.

Să ţii sărbătoarea secerişului, a celor dintâi roade din munca ta, din ceea ce vei semăna pe câmpşi să ţii sărbătoarea strângerii roadelor, la sfârşitul anuluicând vei strânge de pe câmp rodul muncii tale. (Exod 23:16)

Pe data de 7 octombrie membrii comunității AZȘ din Cosernița au avut o sărbătoare dublă. Au îmbinat ziua Sabatului cu ziua secerișului, de aceea bucuria lor a fost pe măsură. Ei nu au venit cu mâinile goale la biserică, ci fiecare a adus cât a putut, după binecuvântarea pe care i-a dat-o Dumnezeu. Au decorat frumos sala cu daruri de la Dumnezeu, au pregătit un program frumos și au deschis larg ușile pentru toți doritorii de a veni la sărbătoare. Au avut ca oaspeți și frați din diferite comunități care au înfrumusețat programul cu cântări și melodii. Pastorul comunității i-a îndemnat pe toți să mediteze la cuvântul Domnului și îndeosebi la versetele din Psalmi 126:5, 6 ,,Cel ce seamănă cu lacrimi, vor secera cu cântări de veselie. Cel ce umblă plângând, când aruncă sămânţa, se întoarce cu veselie, când îşi strânge snopii.”

A fost un timp frumos de comuniune și părtășie.

La sfârșitul programului, toţi cei care au fost prezenţi la sărbătoare au fost invitaţi la o masă frăţească unde au putut ,,gusta” cât de bun este Domnul!

Daniela Miron, Departamentul Informații, Coșernița

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.