Biserica din Ungheni i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru recolta anului 2017

Știri Tuesday, 10 October 2017

În fiecare an suntem bucuroși de faptul că Dumnezeu ne-a oferit recolte îmbelșugate. În comunitatea noastră se obișnuiește ca să fie organizat un serviciu divin solemn. Așa se face că în acest an pe data de 23 septembrie a avut loc serviciul divin tradițional dedicat „Sărbătorii secerișului”.

Pe scenă au fost expuse toate roadele acestei toamne minunate. Ochiul care privea se putea bucura de frumusețea fructelor, legumelor, nucilor, florilor.

Am vrea să mulțumim Atotputernicului Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a dat în anul 2017. Pentru a arăta recunoștința au fost recitate multe poezii și s-au înălțat psalmi în casa de rugăciune.

Atât tinerii cât și copiii și maturii au participat la acest program de proslăvire. Copiii au cântat în cor și au spus poezii. Deosebit de solemne au fost imnurile interpretate de corul bisericii.

Predica a fost rostită de pastorul Pirojoc Valentin care a vorbit despre sărbătoarea recunoștinței care aduce bucurie atât din punct de vedere fizic cât și spiritual în viața celui credincios lui Dumnezeu.

Au rămas în memoria noastră cuvintele: „Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera” (Galateni 6:7).

Autorul articolului: Munteanu Liudmila

Video: Dârzu Igor și Mostovoi Andrei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.