Clubul studențesc Amicus a spus bun venit tuturor bobocilor

Știri Tuesday, 10 October 2017

În capitala Moldovei a fost organizat în data de 30 septembrie un serviciu divin special care ia-a avut în centru pe studenții din primul an care au venit în marele oraș pentru a urca pe culmile științei.

Or. Chișinău, Moldova, 30 septembrie 2017

 

Mișcare, tinerețe, creativitate, râsete, iubire față de Dumnezeu – este ceea ce îi caracterizează pe tinerii care s-au adunat la un serviciu divin special organizat în comunitatea „Efes”, or. Chișinău.

12 liceeni și 10 studenți experimentează o nouă experiență datorită faptului că au fost admiși la o altă instituție de învățământ. Majoritatea acestor tineri trec printr-o perioadă de nehotărâre și de căutare a prietenilor noi. Dar comitetul clubului „Amicus” a depus toate eforturile pentru ca ei să nu se piardă în acest oraș mare.

În cadrul serviciului divin fiecare a avut posibilitatea să spună câteva cuvinte și să primească un mic dar ca semn de bun venit.

La această întâlnire a fost prezent și directorul Departamentului Tineret din cadrul Diviziunii Euro-Asia, Casap Ghenadie, care i-a îndemnat pe tineri să își construiască o relație puternică cu Dumnezeu, trăind experiența convertirii.

În încheierea acestui program tinerii au avut ocazia să aducă în atenția conducătorului Departamentului Tineret al DEA toate întrebările care îi frământă și să petreacă un timp de calitate participând la jocurile pregătite pentru ei.

Procesul de cunoaștere a continuat și pe 1 octombrie atunci când studenții mai mari le-au făcut cunoștință noilor veniți cu orașul și le-au împărtășit tot ceea ce trebuie să știe un student începător.

În acest fel a fost deschis anul universitar pentru studenții adventiști din Moldova.

Departamentul Informații al UBM, Chisacov Roman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.