Implicarea membrilor bisericii în slujire a dat rod

Știri Friday, 24 March 2017

Programul ”Moldova pentru Hristos” începe să strângă roadele. După mai multe luni de implicare activă a membrilor bisericii din or. Telenești, sâmbătă pe 11 martie, biserica a avut o sărbătoare frumoasă. La numărul membrilor din or. Telenești s-au adăugat încă cinci suflete.

or.Telenești, Moldova, martie 2017

Cinci persoane au încheiat legământul cu Isus Hristos prin botez. Acest fapt se datorează implicării active în slujire a membrilor bisericii de toate vârstele. Unii membri au format un cerc al rugăciunii și s-au rugat zilnic pentru lucrarea Duhului Sfânt în viața lor, cât și a celor invitați, alții au organizat întâlniri cu familiile înainte de program. Tinerii au fost la fel de activi și, ca rezultat, 4 tinere s-au botezat. Evenimentul botezului a avut loc după desfășurarea programului evanghelistic cu genericul ” Hristos despre sfârșitul lumii”, prezentat de Becciu Stanislav.

În afară de tema biblică, în fiecare seară se țineau și teme scurte de sănătate prezentate de pastorul local, Romașcu Iulian și soția lui, Aliona. La program au participat cel puțin o dată peste 40 de maturi și 20 de copii. Suntem recunoscători în mod special sorei Vilijinskaia Galina, care s-a ocupat cel mai mult cu copiii pentru ca să fie liniște la program. Suntem foarte recunoscători familiei Inji din Văleni pentru susținerea financiară a acestui program.

La încheierea acestui program au apărut persoane noi care au dorința de a continua studierea Cuvântului lui Dumnezeu, ceea ce ne bucură mult. Meritele nu sunt ale noastre, ci ale lui Dumnezeu. Slavă Lui!

Deptamentul Informații al comunității Telenești

    1 comments

  • | Saturday, 15 April 2017 at 06:28

    Iulian si Aleona!!! Voi sunteti o binecuvintare pentru oameni, si bun exemplu pentru toti oameni. Din partea mea – eu ma bucur ca am asa prieteni evlaviosi si credinciosi. Va iubim. Familia Rudac.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.