Programul «ISUS DESPRE SFÎRȘITUL LUMII» a avut loc la Pociumbeni

Știri Tuesday, 28 February 2017

În perioada 12-19 Februarie, în comunitatea adventistă din Pociumbeni a fost organizat un program de evanghelizare.

În fiecare zi de program, toți vizitatorii au avut parte de surprize plăcute atât spirituale cât și sănătoase. Iar asta datorită faptului că studiile biblice au fost combinate cu seminare de sănătate bazate pe sucuri sănătoase din fructe și legume. În afară de rețetele de sucuri și informațiile despre beneficiile lor, oaspeții au avut posibilitatea în fiecare zi să deguste din fiecare suc prezentat de către Victoria Sîngereanu. După ce fiecare persoană a primit și degustat sucul plin de vitamine, a urmat partea spirituală.

Seminarele biblice «ISUS DESPRE SFÎRȘITUL LUMII» au fost prezentate de către pastorul bisericii locale, Sîngereanu Denis. În fiecare seară, după ce partea oficială lua sfârșit, toți vizitatorii erau invitați să servească câte un pahar de ceai cu biscuiți, astfel părtășia cu oaspeții continua și se crea o atmosferă plăcută.

În ultima zi de program, toți vizitatorii au primit în dar cărți misionare și de sănătate, iar majoritatea din ei și-au manifestat dorința de a studia mai departe adevărul în clasele biblice conduse de către pastorul bisericii.

În acest fel, Biserica Adventistă a putut să le prezinte sătenilor mai mult de spre ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și să le ducă vestea bună a Evangheliei.

Departamentul Informații, Sîngereanu Denis

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.