Evanghelistul Ghenadie Casap i-a îndemnat pe locuitorii or. Tiraspol: „Credeți!”

Știri Tuesday, 14 February 2017

În perioada 4 – 11 Februarie, conducătorul Departamentului Tineret, al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din cadrul Diviziunii Euro-Asia, a susținut în or. Tiraspol o serie de prezentări evanghelistice sub genericul: „A crede sau a nu crede, tu hotărăști!”

Or. Tiraspol, 11 Februarie 2017

Membri celor două biserici adventiste din or. Tiraspol s-au unit în organizarea programului „A crede sau a nu crede, tu hotărăști!”, consacrându-se în slujirea față de Dumnezeu pentru salvarea semenilor lor. Cu două săptămâni înainte de începerea întâlnirilor, biserica s-a unit în rugăciune. În fiecare dimineață, la ora 7:00, și în fiecare seară la ora 21:00, se înălțau rugăciuni pentru acest oraș. A fost anunțată o zi de post și rugăciune.

În ziua începerii programului, 4 februarie, am fost plăcut surprinși atât de prezentări, cât și de atmosfera din biserică. Sala a fost plină de oameni care doreau să cunoască mai mult despre un stil de viață sănătos și despre adevărurile biblice.

Înțelegând pericolul în care se află lumea noastră și experimentând bucuria de a împlini marea însărcinare a lui Hristos, membri bisericii continuă să se roage și să slujească pentru binele orașului și al societății.

„Pentru prima dată aud seminare așa de interesante”, – a mărturisit una dintre vizitatoare. „Nu am știut că există o biserică care se îngrijește de sănătatea societății și care prezintă în mod accesibil principiile ei” – discutau între ei cei care au venit pentru prima dată la aceste întâlniri.

Biserica din or. Tiraspol experimentează o reînsuflețire în urma săptămânii care a trecut și se roagă ca semințele semănate să încolțească.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.