Vizitatorii au fost impresionați de programul „Descoperă ceea ce este mai bun”

Știri Tuesday, 14 February 2017

A fost o serie de întâlniri binecuvântate la care s-au prezentat multe puncte muzicale, interpretate de orchestra de copii a bisericii „Betel”, de soliști și grupuri muzicale, de coruri, au fost recitate poezii și, bineînțeles, au fost prezentate teme biblice inspiratoare de către doctorul în teologie Iurie Nicolaevici Drumi.

Or. Vulcănești, Moldova, 4 Februarie 2017

Începând cu data de 29 Ianuarie, cei care au vizitat sala festivă a primăriei or. Vulcănești au putut să descopere în fiecare zi o temă biblică nouă și multe întâmplări interesante din istoria omenirii, dar și din izvoarele nesecate ale înțelepciunii cerești. Iurie Nicolaevici a prezentat secretul orientării corecte în spațiul media și importanța dobândirii unei viziuni spirituale pentru fiecare om. S-a discutat despre relațiile dintre părinți și copii și despre ceea ce spune Biblia cu privire la acest subiect, cum putem construi relații bune în familie. De asemenea s-a vorbit despre importanța odihnei fizice și spirituale și despre predarea deplină în mâna lui Dumnezeu. Au fost prezentate importanța comuniunii cu Dumnezeu prin rugăciune și a respectului față de toți oamenii.

În fiecare seară a putut fi auzit apelul ca cei prezenți să-și predea viața lui Dumnezeu. Slavă Lui pentru faptul că oamenii au răspuns chemării Duhului Sfânt, au ieșit în față și și-au exprimat dorința de a se înălța rugăciuni pentru ca Dumnezeu să fie conducătorul vieții lor. Dumnezeu a fost slăvit prin aceste întâlniri – Vestea Bună despre Dragostea Salvatoare a lui Hristos și despre apropiata revenire a Domnului Isus Hristos a fost vestită clar, deschis și în auzul tuturor locuitorilor orașului.

Autor: Gheorghe Topal

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.