Copiii din Florești au primit cadouri fără nici un motiv

Știri Tuesday, 14 February 2017

Biserica din Florești, împreună cu pastorul Valeriu Sajin, a organizat un proiect de binefacere care i-a avut în vizor pe  copiii din familiile social-vulnerabile ale orașului.

Or. Florești, Moldova, Februarie 2017

„Doar darul fără nici un motiv este un dar adevărat”, spunea bine cunoscutul E. Shultz.

25 de copii din familiile defavorizate ale orașului Florești s-au bucurat din plin de darurile primite. Aceștia au venit la Biserica Adventistă din localitate împreună cu părinții lor. A fost organizată o întâlnire scurtă, dar eficientă.

Cuvintele calde care au fost rostite, faptul că s-a prezentat fiecare copil, au dezmorțit atmosfera iar cântecelele copiilor i-au înveselit pe toți. În timp ce toți cântau, copiii, pe rând, au intrat în „camera misterioasă” pentru a primi cadoul. Părinților le-au fost oferite câte o carte și câte un ziar „Comoara ascunsă”.

Împreună cu ADRA și cu asistenții sociali din orașul Florești, biserica a realizat un proiect frumos care a adus zâmbet pe chipul copiilor dar și pe fețele dăruitorilor. Așa cum spunea Eduard Errio: „Cadourile sunt asemenea sfaturilor bune, aduc bucurie celor ce le oferă”.

Participanții la proiect îi îndeamnă pe toți: „Oferiți daruri din toată inima celor care vă înconjoară, darul cel mai scump pe care îl avem este viața, un dar oferit de Dumnezeu”.

Sajin Valeriu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.