La Hâncești s-a desfășurat cu succes programul spiritual „Vino Acasă”

Știri Wednesday, 8 February 2017

La Hâncești s-a desfășurat cu succes programul spiritual „Vino Acasă”

Perioada 20 ianuarie – 4 februarie a fost una binecuvântată pentru Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Hâncești. Cu un interes deosebit, seară de seară, atât membrii bisericii locale, cât și vizitatorii au luat parte la programul de evanghelizare cu genericul „Vino Acasă”.

or.Hîncești, Moldova, 4 februarie 2017

 

Prelegerile au fost susținute de către pastorul Pirojoc Grigore Vasile, master în teologie, care ne-a descifrat tainele războiului din cer, ne-a familiarizat cu simbolurile Bisericii lui Dumnezeu, cu constituția din cer și cu originea și modul de sfințire a Sabatului. De asemenea, a explicat semnificația corectă a actului sfânt al botezului.

Seară de seară, tuturor celor prezenți li s-a oferit posibilitatea ca prin bilețele anonime să adreseze vorbitorului întrebările lor, urmând ca în seara următoare să primească răspuns. De asemenea, doritorii au putut scrie cereri de rugăciune pentru care pastorul Pirojoc Grigore, și pastorul local, Gudumac Nicolae, au mijlocit în rugăciune.

O parte indispensabilă a programului desigur că a fost cântările corului și ale grupurilor și desigur poeziile prin care a fost lăudat numele Domnului și care au sensibilizat inimile ascultătorilor.

Deși mici, copiii au dorit și ei să se implice în program și au înscenat pilda fiului risipitor, adresând publicului chemarea de a se întoarce la Tatăl Ceresc.

Oaspeților care au participat la evanghelizare li s-a oferit în dar câte o carte „Istoria Speranței”.

La sfârșitul prelegerilor un grup de vizitatori au manifestat interesul de a studia împreună cu pastorul local un curs de pregătire pentru botez.

Slavă fie adusă Domnului pentru această deosebită perioadă de părtășie.

Departamentul Informații, Hâncești, Colomeeț Valeria

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.