La Telenești s-a organizat Școala Biblică de Vacanță și un flashmob

Știri Thursday, 12 January 2017

În perioada sărbătorilor de iarnă Biserica din Telenești s-a implicat în mai multe proiecte. De pe 02 până pe 07 ianuarie o fost organizată Școala Biblică de Vacanță, pe care o vizitau mai mult de 30 de copii.  Într-o zi am avut o experiență nemaipomenită. Galina Vilijinskaia a sunat și a spus că vor să vină copiii de la grădiniță, iar noi ne făceam griji că nu vom reuși să facem față atâtor copii. Prin providența lui Dumnezeu „s-a întâmplat” ca în acea zi să fie tema cu minunea făcută de Domnul Isus cu cei doi pești și cinci pâini, când au fost hrăniți peste 5000 de oameni. Atunci, prezbiterul bisericii, fr. Ion Țurcanu, fiind cu tema, a zis că poate e un test al credinței pentru noi. Dacă Domnul Isus a hrănit 5000 de oameni, oare noi cu ajutorul lui Dumnezeu nu ne vom descurca cu peste 60 de copii? Și… slavă lui Dumnezeu! În acea zi la biserică au fost peste 60 de copii și câteva educatoare de la grădiniță.

În Sabat, pe 07 ianuarie, tineretul împreună cu câteva familii au hotărât să profite de Sărbătoarea Nașterii Domnului și au organizat mai întâi un flashmob în marketul din Telenești, apoi au vizitat bolnavii din spital și le-au cântat și lor, făcându-i să uite pentru câteva clipe de suferințele lor. Mai apoi, cu toții au vizitat pe rând, rudele apropiate și prietenii, colindând, intonând cântări și oferindu-le câte o carte despre Salvator. A fost o seară de neuitat pentru toți. Activitățile nu s-au încheiat aici. A doua zi, duminică, au hotărât să meargă cu toții la săniuș și au luat cu ei și pe mulți copii, care au vizitat Școala Biblică.

A fost un timp interesant și plin de binecuvântări.

Romașcu Iulian, Telenești

    1 comments

  • | Friday, 27 January 2017 at 18:43

    Слава Богу за замечательные встречи!!! Дети это главное богатство семьи, государства и церкви. Господь прославился через эту каникулярную встречу!!! Спасибо всем кто участвовал и приготовил ее!!! Бог да благословит вас обильно!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.