Școala Biblică de vacanță în orașul Ungheni
Școala Biblică de vacanță în orașul Ungheni

Adventiștii au organizat o vacanță veselă pentru copiii din Ungheni

Știri Thursday, 12 January 2017

În timpul vacanței de iarnă, în perioada 2-6 ianuarie 2017, în biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Ungheni a avut loc Școala Biblică de Vacanță. Mai mult de 50 copii au studiat zilnic „Minunile lui Isus”.

Or. Ungheni, Moldova, 6 ianuarie 2017

Vacanța e un timp minunat, care poate fi dedicat slujirii pentru copii, pentru dezvoltarea lor moral-spirituală. Programul sub genericul „Minunile lui Isus” a fost pregătit de departamentul tineret și copii, împreună cu cluburile „Licurici” și „Exploratori”. A fost simțită din plin implicarea familiei pastorului Pirojoc Valentin și Ecaterina atât în pregătirea, cât și în desfășurarea programului educativ. De asemenea, pentru înfăptuirea acestui proiect au ajutat mulți membri ai bisericii locale.

În fiecare zi la întâlniri erau prezenți mai mult de 30 de copii. Centrul programului erau „ursuleții”, care cântau împreună cu copiii, se jucau, organizau concursuri, relatau fapte interesante din viața animalelor. Participanții făceau cunoștință cu eroii biblici în formă de scenete.  Toți au participat cu plăcere la lucrul manual. Iar la sfârșitul fiecărei întâlniri, desigur, îi aștepta o masă dulce. La finele programului, în ultima zi, toți copiii au primit câte un suvenir, iar oaspeților li s-a înmânat și câte o Biblie pentru copii.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru călăuzire și binecuvântare în desfășurarea acestui program!

Autor: Ala Ponomareov

Foto: Valentina Zagorodnova

http://ungheni.adventist.md/

    1 comments

  • | Friday, 27 January 2017 at 18:49

    Замечательные встречи!!! Бог был прославлен, и представлен в правильном свете!!! Спасибо всем организаторам и участникам этих встреч!!! Слава Богу!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.