?
?

Întâlnirile de vacanță și „Școala micilor bucătari” au adus bucurie copiilor din Bender

Știri Wednesday, 11 January 2017

În perioada 3-8 Ianuarie, în Bender a fost organizată Școala Biblică de Vacanță la care au fost invitați copii de diferite vârste. Jocurile, ghicitorile, istoriile biblice și lucrurile confecționate manual i-au implicat pe toți copiii și le-au predat principii de viață foarte importante.

or. Bender, Transnistria, 8 Ianuarie

Fiecare zi a fost interesantă în felul ei și a avut activități demne de a fi ținute minte. Dar aș vrea să evidențiez două zile: Joi și Duminică. Joi a fost plănuită ziua sănătății, în care copiii au aflat, sub formă de joc, cele 8 principii ale sănătății. De exemplu, atunci când li se spunea copiilor despre exercițiile fizice, ei le puneau în practică participând la întreceri sportive. La sfârșit s-au bucurat să fie serviți cu fructe gustoase și sănătoase.

Ultima zi a fost „cireașa de pe tort” a tuturor întâlnirilor. Duminică toți copiii au putut participa la „Școala micilor bucătari”. Acest proiect a fost captivant atât pentru copii cât și pentru părinții lor. Copiii au învățat să pregătească sandviciuri sănătoase și canape. A fost atât de interesant încât cele trei ore au trecut ca trei minute iar copiii nu au obosit deloc.

La sfârșitul programului copiii și-au împărtășit emoțiile trăite: „Ne-a plăcut foarte mult pentru că a fost vesel, neobișnuit, interesant și instructiv. Am vrea ca în vacanța cea mai apropiată să fie organizate din nou astfel de întâlniri”.

La final am vrea să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru ajutorul și înțelepciunea pe care ni le-a oferit.

Leahu Robert, Pastor, or. Bender

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.