dav
dav

Daruri de la Isus pentru cei mai mici

Știri Thursday, 29 December 2016

 

25 decembrie 2016 a fost o zi frumoasă în care încă 100 de copiii au aflat despre iubirea lui Isus.

Patru tineri din comunitățile Criuleni și Ungheni au acceptat chemarea lui Dumnezeu de a participa într-o zi în 3 proiecte de binefacere în 3 localități diferite.

or.Criuleni, Moldova, 25 decembrie 2016

Dis de dimineață tinerii au plecat în s. Coșnița la deschiderea Școlii Biblice de Vacanță unde au venit 10 copii ca să facă cunoștință cu istorii din Biblie, să învețe să-L laude pe Dumnezeu prin cântări și să meșterească ceva cu propriile mâini.

După finisarea lecției la Școala Biblică de Vacanță, 3 copii ai familiei Creț din s. Coșnița s-au alăturat acestor tineri într-un alt proiect din s. Coșernița – înmânarea cadourilor din partea organizației ADRA. Ei au cântat cu vocea și la instrumente împreună cu toți copiii invitați.

Și aici nu a fost sfârșitul zilei. După un prânz în fugă, această grupă activă de tineri, împreună cu alți membri ai comunității Criuleni, au plecat în s. Ohrincea la școala locală să ducă bucuria și vestea bună despre nașterea Domnului Isus la încă 40 de copii. Împreună au cântat, folosind și gesturi, au ascultat și au privit istoria nașterii lui Isus prezentată cu ajutorul unui flanelograf și au meșterit câte un îngeraș din hârtie. Datorită unei sponsorizări, la sfârșit copii au primit câte un dar cu fructe și dulciuri și o carte “Istoria speranței” pentru părinți.

Sperăm ca acele mici semincioare semănate în inimioarele copiilor vor da roade bune în timp.

Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea”. (Proverbe 22 : 6).

Dep. Informații,  Mariana Vaiman

 

    1 comments

  • | Friday, 6 January 2017 at 13:36

    Молодцы! Слава Богу!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.