730 de lideri din Moldova s-au consacrat pentru a se implica în programul „Europa și Asia pentru Hristos”

Știri Friday, 16 December 2016

 

730 de lideri au participat la cele șase congrese organizate pentru a-i învăța metode de a sluji nevoilor societății contemporane. Administrația Uniunii și conducătorii departamentelor au vorbit despre rolul bisericii în societate.

11 Decembrie 2016

Pentru Moldova ultimele două luni au fost tensionate dar și pline de binecuvântări. În fiecare sâmbătă și în fiecare duminică au fost organizate congrese misionare în diferite regiuni ale țării. Participanții au avut ocazia să asculte următoarele seminare: „Slujirea socială”, „Cum să predai o lecție biblică?”, „Importanța grupelor mici”. Conducătorii departamentelor le-au propus liderilor prezenți modele de slujire, prin intermediul cărora Biserica va îmbunătății nivelul de trai al societății în care activează și va duce vestea cea bună a salvării și speranței.

Atât pastorii cât și membrii de rând ai bisericii și-au pus viața în slujba răspândirii Evangheliei printre locuitorii din Moldova, care au nevoie de mântuire și de a cunoaște sensul adevărat al vieții, de a căpăta speranța divină.

Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.