Sărbătoarea botezului biblic și a părtășiei frățești a adus bucurie și inspirație credincioșilor din Hîncești

Știri Thursday, 15 December 2016

 

Adventiștii din or. Hîncești au avut două zile deosebite, de sărbătoare, în datele de 10 și 11 Decembrie. Sărbătoarea botezului și a părtășiei frățești a unit biserica și i-a dat un nou impuls pentru a merge înainte.

or. Hîncești, Moldova, 10-11 Decembrie 2016

În data de 10 Decembrie 2016 trei persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botezul biblic. Isus a spus: „Duceți-vă și învățați toate neamurile și botezați-i în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh!”. Acesta este comportamentul pe care l-au adoptat credincioșii din or. Hîncești. Ei împărtășesc credința pe care o au rudelor, vecinilor și duc veste cea bună în fiecare casă.

Cuvântările ținute de pastorii Vîlcu Ilie și Gudumac Nicolae, i-au impresionat pe ascultători. Încă cinci persoane au ales să studieze Sfânta Scriptură pentru a cunoaște mesajul Evangheliei și pentru a lua cea mai importantă decizie pentru viața lor.

Ziua următoare, în data de 11 Decembrie, surorile din comunitatea Hîncești, conduse de Bucsa Raisa, au organizat o întâlnire la o ceașcă de ceai, sub genericul „Dacă vrei să fii fericit, analizează-ți prioritățile!”.

Atât frații și surorile, cât și oaspeții prezenți au fost recunoscători pentru această întâlnire.

Autor: Gudumac Nicolae Z.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.