Familiile din Telenești s-au convins că «Și bărbații pot găti gustos”!

Știri Thursday, 15 December 2016

 

De acest lucru s-au convins cei prezenți la întâlnirea cu genericul: ”Hai la colțunași!”. Pe data de 4 decembrie la Telenești bărbații au fost în rolul de bucătari. Copiii și soțiile și-au pus de mai multe ori întrebarea: „De ce se pierd astfel de talente?”.

or. Telenești, Moldova, 4 Decembrie 2016

Cu toții știm că femeile, în mare parte, sunt responsabile de pregătirea mesei pentru familie. Și acest fapt devine o rutină pentru ele. De aceea, când bărbatul se apucă și el uneori de gospodărit pe la bucătărie, este o mare surpriză și o are bucurie pentru soție. Bărbații din Telenești au ales să facă această surpriză în comun la o întâlnire cu familiile. În casa fam. Țurcanu Ion și Tamara, duminică, s-au adunat peste 40 de persoane: părinții și copiii lor. Bărbații au fost cei care au gătit colțunașii, apoi au mâncat împreună. Ca să fie interesant pentru toți, s-au organizat jocuri de cunoaștere, jocuri hazlii, muzică ș.a.

Buna dispoziție a fost prezentă pe tot parcursul acestei întâlniri. Mulțumim mult familiei Țurcanu, care s-a bucurat să primească atâția oaspeți.

În final, un sfat pentru toți bărbații:

 

„Bărbaților, dacă doriți să le vedeți mai des pe soțiile voastre cu zâmbet pe față și fericite, faceți-le mai des astfel de surprize!” (1 Petru 3:7).

 

Departamentul Informații, or. Telenești

    1 comments

  • | Friday, 6 January 2017 at 14:07

    Идея просто замечательная! Слава Богу за такие таланты!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.