Proiectul „Capătă-ți vederea” a fost organizat cu succes în orașul Bălți

Știri Tuesday, 13 December 2016

 

10 persoane cu dizabilități au fost în centrul atenției unui grup de adventiști care și-au dorit să aducă speranță și să ofere ajutor celor aflați în nevoie. O seară creativă, cunoștințe noi, dar cel mai important – posibilitatea de a inspira persoanele fără vedere doar punându-și câteva ținte ce trebuia să fie atinse în cadrul proiectului amintit.

Or. Bălți, Moldova, 7 Decembrie 2016

A împlini nevoile celor din jur nu este un ajutor în vestirea Evangheliei, este chiar Evanghelia. Încercarea de a vedea nevoile oamenilor și de a le împlini i-au determinat pe membri celor două biserici adventiste din or. Bălți să organizeze în data de 7 Decembrie, împreună cu Societatea orbilor, un eveniment pentru persoanele cu dizabilități.

Mai mult de 50 de persoane au fost invitate la biserică pentru a participa la concertul susținut de grupul „Bartimeu”. Cei prezenți au putut asculta experiențele persoanelor nevăzătoare și predica pastorului Tarlev Serghei.

După concert oaspeții au fost invitați la masa organizată de surorile din cele două biserici. Oaspeții au putut continua părtășia la o ceașcă cu ceai, au pus întrebări și au împărtășit impresii.

La final, toți oaspeții au primit câte un pachet cu produse alimentare și un CD cu Biblia în format audio. Toți cei prezenți au primit și invitație la Clubul de Sănătate „START NOU”. Oaspeții au mulțumit organizatorilor pentru acest eveniment cu fețele pline de zâmbete sincere. Slujindu-le celor în nevoie, avem asigurarea din partea lui Dumnezeu că Îi slujim Lui și sperăm că, prin intermediul acestei slujiri, oamenii Îl vor putea cunoaște pe Dumnezeu.

Departamentul Informații, or. Bălți

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.