Biserica „Emanuel” a sărbătorit întoarcerea și botezul unui suflet prețios

Știri Tuesday, 25 October 2016

 

Sărbătoarea botezului, un eveniment foarte așteptat, a avut loc în comunitatea nr. șase din or. Chișinău. Valoarea unui om, a unui suflet pocăit, a redevenit tema principală a serviciului divin din comunitatea „Emanuel”.

Chișinău, 15 Octombrie 2016

Dumnezeu spune despre copiii Săi: „Vă voi primi ca pe niște miresme cu miros plăcut…” (Ez. 20:41).

În slujirea la care am fost chemați cu toții de Dumnezeu, suntem de multe ori uimiți de modul în care Duhul Sfânt lucrează asupra inimii celor care ne sunt apropiați.

În data de 15 Octombrie 2016, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, „Emanuel”, a fost îmbrăcată în haine de sărbătoare.

Una dintre pildele foarte bine cunoscute, cea a oii pierdute, se poate aplica foarte bine în viața Verei Rusu, care a frecventat din copilărie biserica Adventistă, dar problemele vieții au îndepărtat-o de „staul”. După o întreagă călătorie prin viață, însingurată și neajutorată, a auzit chemarea lui Dumnezeu. Glasul Duhului Sfânt și dorul după Păstorul ei au determinat-o să răspundă ca și cum aceasta ar fi fost ultima șansă. Ea nu știa că Hristos a căutat-o neîncetat în tot acest timp. Chemarea iubirii i se adresează și mâinile Mântuitorului o cuprind pentru a o scoate din mocirla acestei lumi.

Frații și surorile, în jur de „99”, s-au bucurat în ziua botezului de reîntoarcerea în „staul” a oii pierdute. Vera Rusu a fost botezată de prezbiterul bisericii, Veaceslav Coșcodan, într-o atmosferă solemnă și sfântă.

Lacrimile de bucurie și laude la adresa lui Dumnezeu au fost văzute și auzite pe buzele tuturor celor prezenți la acest eveniment plin de bucurie.

„Ei vor fi ai Mei, zice Domnul Oștirilor, Îmi vor fi o comoară în ziua pe care o pregătesc Eu. Voi avea milă de ei, cum are milă un om de fiul său care-i slujește” (Maleahi 3:17).

Departamentul Informații, comunitatea „Emanuel”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.