Tinerii din Chișinău au meditat asupra misiunii împreună cu pastorul Lucian Cristescu

Știri Monday, 24 October 2016

 

În data de 22 Octombrie 2016, a avut loc o întâlnire mult așteptată între tinerii regiunii Chișinău și pastorul Lucian Cristescu. Tema principală a evenimentului a fost: slujirea semenilor. Tinerii și-au manifestat dorința de a răspunde provocării de a le sluji semenilor și a-I sluji lui Dumnezeu.

      Or. Chișinău, Moldova, 22 Octombrie 2016

Studenți, tineri și membrii ai bisericii au participat la forumul misionar, care l-a avut ca invitat pe cunoscutul vorbitor, realizator de televiziune și autor al multor cărți, Lucian Cristescu.

Prin darul său oratoric și prin predicile interesante, a captat atenția tuturor. La întâlnire au fost prezenți aproximativ 100 de tineri și 150 de membri ai bisericii.

Evenimentul s-a încheiat cu rugăciunea de consacrare a tinerilor care au răspuns invitației de a se implica în slujire, manifestând iubire față de oameni prin fapte de bunătate. Și, tot la final, toți cei care au dorit să facă parte din organizația SSA (Slujirea Studenților Adventiști) s-au putut înscrie la prima întâlnire consultativă.

După consacrarea tinerilor și organizarea primului comitet al studenților, toți cei care au dorit au participat la o serată de tineret, la care a avut loc un dialog între prezentatorul programului și participanți.

Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.