Renașterea și transformarea au fost temele principale ale întâlnirilor din comunitățile Trinca și Corjeuți

Știri Monday, 24 October 2016

 

În perioada 8-15 octombrie, în comunitatea Trinca, a avut loc săptămâna de reînviorare cu tema: „Opt popasuri în drum spre cer”, la care au participat comunitățile Trinca și Corjeuți.

s.Trinca, Moldova, 15 Octombrie 2016

 

Luna aceasta, comunitățile din Trinca și Corjeuți au avut parte de o binecuvântare specială, prin inițierea unor zile de post și rugăciune. În fiecare seară, pastorul Andrei Moldovanu a prezentat un program special sub genericul „Opt popasuri în drum spre cer”

Înainte de fiecare prezentare  se cânta  imnul serii „Sfântă speranță”. În fiecare zi casa de rugăciune era plină, printre participanți erau și aproximativ zece vizitatori. În Sabat dimineața, 15 Octombrie, ambele comunități  au  organizat „Sărbătoarea secerișului”. La această sărbătoare a participat primarul localității Trinca, d-nul Anatolie Gudumac, și medicul șef al spitalului din localitate, d-na Semeniuc Liudmila, care și-au exprimat sincera apreciere pentru organizarea acestui eveniment. Săptămâna de reînviorare s-a încheiat seara cu un program muzical, care a fost organizat de ambele comunități.

Responsabil Departamentul Informații, comunitatea Trinca,

Maxim Budeanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.