La Coșernița a avut loc sărbătoarea Recunoștinței

Știri Wednesday, 12 October 2016

 

În Biserica Adventistă din Coșernița a fost predată lecția recunoștinței. Oaspeții și vizitatorii au fost plăcut surprinși de creativitatea de care au dat dovadă tinerii în cursul pregătirii programei și a aranjării scenei cu roadele câmpului.

Coșernița, Moldova, 8 octombrie 2016

După obicei, toamna în comunitățile adventiste începe cu sărbătorile secerişului. Este un moment când trebuie să ne oprim din alergarea după lucrurile pământeşti, să realizăm cum ne-a binecuvântat Dumnezeu în acest an şi Să-i mulţumim.

La data de 08 octombrie 2016, comunitatea Coşerniţa a sărbătorit secerişul. Membrii comunităţii i-au mulțumit Domnului pentru secerișul bogat împodobind casa Lui cu cele mai frumoase şi bune roade. Tineretul comunității au dat laudă Domnului prin cântări și poezii.

Pastorul comunității Becciu Stanislav, a invitat pe cei prezenți să mediteze la modul în care îi mulțumim Domnului pentru toate binecuvântările pe care le primim de la El.

 

La finele programului, toţi care au fost prezenţi la sărbătoare au fost invitaţi la o masă frăţească unde au putut gusta darurile cerului.

Daniela Miron, departamentul informații, Coșernița.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.