Tinerii din Ungheni își invită prietenii în clubul de tenis

Știri Thursday, 6 October 2016

 

Pe 2 octombrie la Ungheni a avut loc deschiderea clubului de tenis. În acest loc, unde tinerii își petrec timpul cu plăcere, poți găsi prieteni adevărați, joacă adevărată și relații adevărate. Acest proiect a devenit posibil mulțumită susținerii departamentului de tineret al Diviziunii Euro-Asia.

2 octombrie 2016, or. Ungheni, Moldova

La deschiderea clubului de tenis, unde au fost prezenți mai mult de 20 de tineri, a venit și liderul departamentului tineret al Uniunii de biserici din Moldova, Roman Chisacov. O încăpere aparte de pe teritoriul adiacent bisericii a fost reparată și pregătită conform standardelor moderne pentru un club de tenis. De asemenea, cei prezenți beneficiază de un loc aparte unde pot servi o ceașcă de ceai și o discuție prietenească.

La începutul întâlnirii a fost prezentată istoria acestui proiect: Oleg Gorincioi, liderul local de tineret, a povestit despre nașterea și traducerea ideii în realitate. Apoi, după o mică introducere, cei prezenți au fost invitați la o gustare. Unii din oaspeți a servit ceai, dar alții au luat paletele în mână și au început încălzirea. Toți doritorii s-au jucat până târziu.

Pentru realizarea cât mai bună a proiectului a fost invitat un tânăr, Eugen, care a participat la competiții naționale și internaționale de tenis și a ocupat locurile unu și doi. La fel, printre membrii bisericii se numără fratele Lâsenco Grigorie, care a participat la campionate de tenis, are experiență, cunoștințe și dorință de a ajuta tinerii. Acești doi tineri au acceptat să participe activ la actiivitatea clubului și să-i nvețe pe tineri să joace tenis.

Datorită acestui proiect tinerii din Ungheni poate să deschidă pentru semenii lor noi posibilități de comunicare, fără cuvinte murdare, fără alcool, ci din contra, în cadrul principiilor unei viețuiri sănătoase.

Valentin Pirojoc

Foto: Igor Dîrzu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.