Ziua Duhului Profetic la Criuleni

IMG_20131019_140721 (Копировать)
Sabatul de 19 octombrie 2013 a fost un Sabat deosebit în comunitatea Criuleni. În locașul sfînt a fost o frumoasa și în același timp prețioasă expoziție de cărți ale profetului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Ellen White. Au fost recitate poezii, tineretul a participat cu cîntări și copii de asemenea au lăudat pe Dumnezeu .

Pastorul, Veceaslav Becciu a vorbit din Cuvîntul Domnului punînd accent pe nevoia poporului lui Dumnezeu de a avea un profet. La fel cum prin Moise Dumnezeu a scos poporul israelit din Egipt și i-a condus de-a lungul istoriei spre Canaanul promis, și noi avem nevoie ca Dumnezeu să arate voia Sa printr-un profet. Prin trimiterea la Deuteronom 8:1-3 pastorul a evidențiat făgăduințele date de Dumnezeu celor care sunt credincioși.

A fost relatată viața și consacrarea sorei E.White în lucrarea Domnului. Datorită vasului slab, Dumnezeu a descoperit adevăruri miraculoase pentru noua generație. Prin ea a fost încurajată lucrarea editurii literaturii, au fost date sfaturi despre sănătate, sanatorii, centre de învățămînt, etc.

A fost un Sabat minunat, unde am avut posibilitatea de a mulțumi Domnului pentru duhul profeției și împlinirea făgăduințelor cu ochii credinței.

Mariana Cebotari, Departamentul Comunicații, com. Criuleni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.