Botezul în comunitatea "Maranata", or. Cahul

DSCN1190 (Копировать)
La data de 19 octombrie a avut loc o sărbătoare în com. Maranata, or. Cahul. Două suflete prețioase au decis de a-și înmormînta viața fără Hristos și de a o reînnoi prin apa botezului.Cele două comunități s-au adunat împreuna, precum oaspeți și prieteni. Răsunau cîntări  înspirătoare, interpretate de tineretul com. Emanuel, piese instrumentale la flaut, pian și poezii.

Alexandru Moldovanu, pastorul bisericii, a rostit predica și după aceasta a efectuat actul botezului.

În timpul botezului după fiecare scufundare în apă adunarea cînta cu bucurie imnul Glorie, Glorie, Aleluia. În biserica domnea o atmosferă cu adevărat divină. Pe noii membri ai bisericii i-au felicitat pastorul, prezbiterul, comunitatea și prietenii, fețele lor străluceau de fericire.

La sfîrșitul serviciului pastorul a făcut chemarea de a-L urma pe Hristos, la care au răspuns cîteva persoane, după ce întreaga adunare s-a rugat pentru decizia și dorința lor de a-L urma pe Isus.

«Atunci toţi cei ce se încred în Tine, se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celorce iubesc Numele Tău. Căci Tu binecuvintezi pe cel neprihănit, Doamne, şi -l înconjuri cu bunăvoinţa Ta, cum l-ai înconjura cu un scut». (Psalmi 5:11,12)

Vitalie Mudrenco, Departamentul Comunicații, or. Cahul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.