Lucrul în echipă contează! - Secerișul în com. "Renașterea", Chișinău

1

“… orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească” ( Filipeni 4:8)

Cît este de minunat să lucrezi în echipă.

Sîmbătă, 19 octombrie,  Biserica  ”Renașterea” din Chișinău s-a adunat pentru a aduce recunoștință lui Dumnezeu  prin sărbătoarea secerișului. În acest program s-au implicat copiii, tinerii și alte departamente. Mesajul biblic a scos în evidență importanța de a avea mereu un spirit de mulțumire, chiar dacă în acest veac avem tentația să fim mai mult nemulțumiți.

A doua zi, duminica, departamentele misionar, Tabita, slujirea femeii și diaconie au format echipe pentru a realiza mai multe activități caritabile. Astfel, unii au mers la Spitalul din apropiere și au oferit la bolnavi cite o surpriză: fructe, cartea ”Calea către Hristos” și o sacoșă cu cuvintele ”Dumnezeu te iubește”. În una din camere, un bărbat a pus cîteva întrebări biblice și apoi a mulțumit pentru gestul făcut. Au dorit să se facă o rugăciune pentru ei.

O altă echipă a mers la Vadul lui Vodă ca să ducă produse pentru Centrul de Copii ”Curcubeul Speranței”, adunate de membrii com. ”Renașterea”. Și ultima echipă a mers să repartizeze sacoșe cu produse la unii membri din Biserică. Și cei ce au primit, și cei ce au oferit au avut dispoziție bună pe tot parcursul zilei. Toți s-au convins încă o dată cît de bun este Dumnezeu cu noi, oamenii.

Prin lucrul în echipă și prin consacrarea membrilor, în căteva ore s-au reușit mai multe proiecte. Doar această metoda va contribui la înaintarea cu succes a lucrării pentru Domnul.

Departamentul Informație, Chișinău – 5, ”Renașterea”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.