Momentele care nu ne pot lăsa indiferenţi

IMG_2308 (Копировать)

Cu siguranță fiecare dintre voi ați avut acest sentiment extraordinar de bucurie și bunătate în ajunul Anului Nou. Este imposibil să rămâi indiferent, văzând cum oamenii se schimbă în ajunul acestei sărbători. Fețele luminează de o bucurie sinceră, molipsind pe cei din preajmă

Acest lucru se întâmplă, de asemenea, în anticiparea nunții, atunci când tinerii anunță logodna tuturor  rudelor. Atunci când întreaga familie se adună pentru o săptămână înainte de ceremonia de nunții, este ceva de nedescris de care ne amintim o lungă perioadă de timp, după sărbătoare..

Merită să aduc aceste exemple pentru a transmite atmosfera care domnește în biserică – în ziua cînd cele mai curate sentimente umplu Templul lui Dumnezeu.

Douăzeci și patru  martie, în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a avut loc ceremonia de botez. Lacrimi de bucurie și zâmbete puteau fi văzut pe fețele celor prezenți. Nouă persoane au intrat într-un legământ cu Dumnezeu, asumându-și astfel cea mai bună decizie din viață. Acesta a fost o zi  neobișnuită, nu doar pentru  cei care au decis să se boteze, ci pentru toți cei prezenți – amintind de legământul  încheiat cu Domnul. Bucuria este cu mult mai mare, știind că familia noastră a devenit mult mai bogată datorită celor nouă suflete, este asemănătoare cu bucuria unei familii în care s-a născut un copilaș. Doar imaginați-vă, cum se bucură Tatăl nostru Ceresc!

Egor Gondiu, Departamentul Informație, Vulcănești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.