Arhivă

„Un predicător tăcut”

Sîmbăta, 19 aprilie, Biserica Mondială a Adventiştilor de Ziua  a Şaptea s-a unit pentru a răspîndi cartea misionară a anului 2014 „Dincolo de imaginaţie”.

Read MoreLong right arrow

Întîlnire la o ceaşcă de ceai pentru bărbaţi în or. Cahul

La data de 13 aprilie 2014 în comunitatea „Emanuel” din or. Cahul a avut loc o întîlnire interesantă, deosebită, în exclusivitate pentru bărbaţi la care au participat fraţii din ambele biserici ale or. Cahul, precum şi prietenii şi cunoştinţele lor de diferite vîrste, care nu sunt membrii bisericii AZŞ.

Read MoreLong right arrow

Hrăneşte un copil

Sâmbătă, 29 martie 2014, a fost un Sabat plin de binecuvântări în biserica din Ghidighici. Alături de comunitatea locală au fost 26 de  copii din familiile social vulnerabile din localitate.

Read MoreLong right arrow

Citim Biblia Împreună (aprilie)

Inițiativa bisericii mondiale Biserica adventistă de ziua a șaptea din toate timpurile a fost considerată un popor ce și-a pus bazele credinței în Biblie, ce iubeau Cuvântul lui Dumnezeu și ce îl citeau zilnic. Nimic nu poate schimba posibilitatea de al asculta pe Dumnezeu, ce ni se adresează prin intermediul Cuvântului Său. Meditațiile asupra textelor…

Read MoreLong right arrow

INVITĂ-MĂ LA MECI!

„În Sabatul viitor, aproape toată cetatea s-a adunat ca să audă Cuvântul lui Dumnezeu.” (Faptele apostolilor 13:44)

Read MoreLong right arrow

Adulterul (Matei 5:27-32)

Următorul exemplu dat de Domnul Isus este legat de poruncile cu privire la adulter. Mai întâi, citează porunca a şaptea: Să nu preacurveşti.

Read MoreLong right arrow