Datorită platformei online www.bible.md, primii doi oameni au făcut un legământ cu Dumnezeu

Știri Monday, 5 October 2020

În ciuda dificultăților cu care se confruntă astăzi întreaga lume, inclusiv țara noastră, Dumnezeu continuă să influențeze în mod remarcabil viața oamenilor. Desigur, El face acest lucru prin intermediul Bisericii Sale.

Este important de menționat că rezultatul acestei lucrări uimitoare a lui Dumnezeu a fost consolidat prin botezul a doi oameni minunați. Botezul a avut loc pe 18 iulie în comunitatea numărul unu „Bethel” din Chișinău, situată pe strada Bernardazzi, 22.

Unul din acești oameni este o tânără de optsprezece ani, care s-a îndreptat spre această cale și spre această decizie toată viața ei – să facă un legământ cu Dumnezeu și să-și dedice viața Lui. Formarea și educația prin intermediul părinților și a Bisericii au dat roade. Înainte de botezul ei, a spus că este foarte bucuroasă că a avut ocazia să studieze Biblia și să învețe voia lui Dumnezeu, în special prin Cuvântul Său – Sfânta Scriptură. De asemenea, a studiat lecțiile biblice de pe platforma www.bible.md și se bucură că există oportunitatea de a studia Biblia online cu pastorul.

Cea de-a doua femeie, soție și mamă, chiar înainte de a face un legământ cu Dumnezeu prin scufundarea în apă, după cum este scris în Sfânta Scriptură, și-a povestit istoria vieții sale.

În copilărie, ea a aflat de existența Bibliei și chiar a mers la Biserică. Pe măsură ce timpul a trecut, Dumnezeu nu a încetat să influențeze viața acestei femei. Privind programul online „Apocalipsa speranței”, ea a decis să studieze lecțiile biblice prin intermediul platformei www.bible.md. După finisarea cursurilor, aceasta a decis ferm că vrea să facă un legământ cu Dumnezeu și dorința ei a devenit realitate.

„Două persoane au luat o decizie care le-a schimbat viața. Astăzi este o sărbătoare minunată nu numai pentru Biserică, ci și pentru Dumnezeu, pentru că Dumnezeu se bucură împreună cu Biserica văzând cum copiii Lui se întorc la El”, – a spus pastorul Oleg Popescul.

La finalul programului, pastorul bisericii i-a invitat pe locuitorii orașului Chișinău să folosească toate oportunitățile existente, să găsească în această perioadă dificilă ceea ce este într-adevăr important, necesar, valoros și adevărat.

„Cercetați Biblia. Descoperiți cât de mult vă iubește Dumnezeu și cât de bun este El”, – a spus pastorul.

Toți locuitorii orașului Chișinău au ocazia să afle mai multe despre Dumnezeu, să înceapă de astăzi studiul Bibliei prin intermediul lecțiilor biblice online de pe www.bible.md/opopescul/.

Departamentul Comunicare, Comunitatea „Bethel”, mun. Chișinău

 

      

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.