Comunitățile adventiste din orașele Tiraspol și Bender își ajută enoriașii

Știri Tuesday, 19 May 2020

„Aşadar, cât avem prilej, să facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor în credinţă.” (Galateni 6,10)

Acest verset biblic a pus temelia unui nou proiect. Pe neașteptate, întreaga lume s-a trezit în carantină și autoizolare la domiciliu. Mulți și-au pierdut locul de muncă și, prin urmare, sursa de venit. Dar, încă odată, ne-am convins de fidelitatea lui Dumnezeu față de promisiunile Sale. Iată una dintre ele: „Am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea.” (Psalmi 37,25)

Dumnezeu i-a încurajat pe frații noștri cu inimă mare, care au donat fonduri pentru ca biserica să poată achiziționa pachete cu produse alimentare și să îi ajute pe cei nevoiași. Astfel, aproximativ 120 de familii din Bender și Tiraspol au putut primi ajutor la momentul potrivit. De asemenea, a fost luată o decizie nemaiîntâlnită până acum – de a forma pachete individuale, conform necesităților fiecăruia. Pentru asta a fost nevoie ca fiecare membru să fie sunat, întrebat și, ulterior, aprovizionat cu un pachet individual, corespunzător necesităților sale. Făcând acest pas, am înțeles că va fi mult mai complicat, dar intenționat am luat această decizie, dorind să satisfacem nevoile urgente ale fraților și surorilor noastre.

Fie ca Dumnezeu să răsplătească pe toți cei care au participat la acest proiect pentru că, datorită acestui ajutor, mulți s-au bucurat că au avut o pâine pe masă. Lăudat să fie Domnul nostru pentru că El rămâne întotdeauna credincios promisiunilor Sale!

Autorul articolului: Robert Leahu, pastorul comunităților Tiraspol și Bender

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.